Nr oferty: StPr/25/1721Dodane przez: WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY IM. L. RYDYGIERA W TORUNIU
| Warunki pracy i płacy | |
| Miejsce pracy: | Św. Józefa 53-59, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie |
| : | odpowiednie sporządzanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi poszczególnych porcji, racjonalne gospodarowanie surowcem, dbanie o przestrzeganie zasad dystrybucji posiłków w systemie tacowym i cateringowym oraz procedur i standardów HACCP i GHP/GMP. |
| Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na okres próbny |
| Wymiar etatu: | 1 |
| Zmianowość: | dwie zmiany |
| Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
| Data rozpoczęcia: | 01.12.2025 |
| : | 4 666 PLN |
| System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
| Dane pracodawcy: | |
| Pracodawca: | WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY IM. L. RYDYGIERA W TORUNIU |
| Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
| Adres: | Św. Józefa 53-59, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie |
| Osoba do kontaktu: | |
| Numer telefonu: | |
| E-mail: | |
| Język aplikacji: | polski |
| Wymagane dokumenty: | Wymagane dokumenty: wypełniony kwestionariusz osobowy i list motywacyjny, oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacyjnych, kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie. dokumenty należy złożyć: do 28 |
| Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |
|