Zamknij
10:51, 12.11.2015
W Browarze Jan Olbracht z okazji Święta Niepodległości odbyło się gotowanie potraw z gęsiny według tradycyjnych, staropolskich receptur. Szef kuchni przygotowywał potrawy pod czujnym okiem prof. Jarosława Dumanowskiego, historyka i znawcy kuchni staropolskiej z UMK.
Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
KH Energa Toruń : Comarch Cracovia: 8:3
zobacz fotorelację
Nowy mural przy zajezdni
zobacz fotorelację
Festyn Rodzinny w DPS
zobacz fotorelację
Tragiczna akcja na Wiśle w Bydgoszczy
zobacz fotorelację
Policyjny radiowóz uczestnikiem wypadku
zobacz fotorelację
Kolizja pod Toruniem. Jedna osoba w szpitalu
zobacz fotorelację
Biedronka na Dziewulskiego - wielkie otwarcie
zobacz fotorelację
Nowa interna w Aleksandrowie Kujawskim
zobacz fotorelację
Hilton w Toruniu? Tak będzie wyglądać
zobacz fotorelację
Most Króla Olbrachta?
zobacz fotorelację