Hotel Nicolaus* * * * to luksusowy hotel butikowy położony w centrum toruńskiej starówki. W związku z dynamicznym rozwojem działu gastronomii poszukujemy osób do pracy w silnym i doświadczonym zespole na stanowisko: KUCHARZ STANOWISKOWY.
Restauracja Hotelu Nicolaus cechuje się wysokim standardem obsługi gości jak i wyśmienitą kuchnią, które są docenione między innymi w żółtym przewodniku Gault&Millau 2019.
Miejsce pracy: Toruń
Oczekujemy:
- Przygotowywania potraw w oparciu o ustalone receptury
- Dobrej organizacji pracy własnej
- Wysokiego poziomu kultury osobistej
- Gospodarowania surowcami,
- Dyspozycyjności i zaangażowania.
- Komunikatywność, samodzielność i zaangażowanie,
- Utrzymanie porządku w miejscu pracy,
- Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,
- Przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
- Entuzjazm, chęci do pracy, pasja do gotowania,
- Praca zgodnie z wytyczonymi standardami,
- Mile widziane wykształcenie kierunkowe,
Oferujemy:
- Stabilną pracę w prestiżowej, nowocześnie zarządzanej firmie wśród grona profesjonalistów
- Ciekawą i rozwojową pracę pod okiem Szefa Kuchni
- Elastyczny grafik pracy;
- Atrakcyjne wynagrodzenie.
Doceniamy:
- Kreatywność
- Uśmiech na twarzy
- Chęci do osiągnięcia wspólnego sukcesu i zadowolenia naszych gości
CV z dopiskiem
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). prosimy przesyłać na email: [email protected]