Szef kuchni w Hotelu Nicolaus, Bartłomiej Witkowski na bożonarodzeniowym stole serwować będzie tradycyjne dania z nowoczesnym twistem. Jego wigilijny śledź podany jest na konfiturze z czerwonej cebuli w orzechowej posypce. Filetowi towarzyszy marynowana gruszka, sos buraczany i ziołowy winegret.
2017-12-13 13:04:00Zdjęcie 1 z 22
Zdjęcie 2 z 22
Zdjęcie 3 z 22
Zdjęcie 4 z 22
Zdjęcie 5 z 22
Zdjęcie 6 z 22
Zdjęcie 7 z 22
Zdjęcie 8 z 22
Zdjęcie 9 z 22
Zdjęcie 10 z 22
Zdjęcie 11 z 22
Zdjęcie 12 z 22
Zdjęcie 13 z 22
Zdjęcie 14 z 22
Zdjęcie 15 z 22
Zdjęcie 16 z 22
Zdjęcie 17 z 22
Zdjęcie 18 z 22
Zdjęcie 19 z 22
Zdjęcie 20 z 22
Zdjęcie 21 z 22
Zdjęcie 22 z 22