Jest stanowisko w sprawie transferów. Była mowa o nazwiskach

16:24, 12.10.2017 | MM
Fot. Tomasz Berent

Manager Get Wellu Toruń, Jacek Frątczak, oraz prezes klubu, Ilona Termińska, zabrali głos w temacie transferów.

Klubowi włodarze są bardzo powściągliwi w podawaniu konkretnych nazwisk. Ogólnie tylko mówią, że są prowadzone rozmowy.

- Mam dużą wizję budowania nowych i trwałych fundamentów. Nie powiem nazwisk. Nie jest tajemnicą, że rozmowy trwają. Będziemy chcieli wzmocnić zespół, dlatego że każdy z nas stawia sobie bardziej ambitne cele niż utrzymanie ekstraligi w przyszłym roku – mówi Jacek Frątczak.

Jak mówi, zależy mu na tym, aby pojawiła się taka siła, która będzie pchała klub do przodu. Chodzi o zawodników, którzy będą przyszłością dla klubu.

- Potrzebujemy oczywiście wyrazistych liderów, którzy pojadą po swoje w biegu 15., ale też młodej siły i jakość na lata. Rozmowy idą w tym kierunku. Dopiero po 1 listopada będziemy mogli coś więcej powiedzieć. Jeśli uda się wszystko zapiąć na ostatni guzik, to skład będzie ciekawy – dodaje Jacek Frątczak.

Kogo widzielibyście w składzie „Aniołów” w sezonie 2018? Czekamy na komentarze.

(MM)

Komentarze (3)

KangurKangur

Blagam was wywalcie tego ciote miedzinskiego,cieniuje od kilku lat,